LARMCENTRALEN I MALMÖ

Larmcentralen i Malmö är en del av Malmö Stad. Det är den avdelning som installerar alla trygghetslarm samt även andra larm för offentliga lokaler i Malmö.

Larmcentralen i Malmö använder ett liknande system som Trygghetsjouren i Göteborg dock något utbyggt med en del för interna uppdrag. För att se en beskrivning av systemet se Trygghetsjouren i Göteborg.

LARMCENTRALEN

Kundutlåtanden

”Innan Optinet hade vi svårt att bevaka våra ärenden. Allt hanterades på papper. Efter vi införde Optinet så har vi fått mer struktur och kan följa varje ärende tills det är avslutat.”

”Tidigare hade våra tekniker med sig papper på sina ärenden. Med Optinet i varje teknikers mobiltelefon, blir det mer lättöverskådligt och högre sekretess.”

”Jag har nu arbetat i ert fantastiska program i några dagar. Det är verkligen lättarbetat och lätt att förstå.”

Referenser

VÅRA SENASTE UPPDRAG

Tryggvia behöver ett modernt, från grunden GDPR-anpassat och säkert verksamhetssystem. Dels för att kunna hantera kontakten med sina kunder och dels för att säkerställa administration.

För trygghetsjouren och alla dess kunder är det väldigt viktigt att inget faller mellan stolarna och att inbokade jobb blir av och utförs på rätt sätt.

Larmcentralen i Malmö är en del av Malmö stad. Det är den avdelningen som installerar alla trygghetslarm samt även andra larm för offentliga lokaler i Malmö